Så arbetar vi

Mötet

Första steget till ert nya kök är att vi kommer på besök för att på plats diskutera era önskemål och tankar. Vi gör sedan en ritning efter vad vi kommit fram till.

Ramar

Skillnaden mellan ett platsbyggt kök och ett icke platsbyggt kök är bland annat att framkanten som luckan är fäst vid är gjord av massivt trä och att stommen fäster på den inneliggande skåpinredningen. Alla våra kök byggs enligt denna princip.

Måttanpassning

I och med att stommarna kan fås i valfria mått går det lätt att anpassa skåpen till rum där det exemplevis är högt i tak. Att stommarnas bredd kan anpassas fritt till platsen gör också att du slipper konstiga lösningar med små icke-funktionella skåp eller fula passbitar.

Färg

För ett handbyggt kök är en handmålad yta naturligtvis det optimala. Vi kan erbjuda olika alternativ från färdigmålat till enbart grundmålat.

Beslag

Beslagen i våra kök är allt från moderna till traditionella. Allt utifrån ditt önskemål om utseende och funktion.

Skafferi

Ett platsbyggt skafferi gör ett riktigt lantkök. Där kan man stuva undan allt från skrymmande drickabackar till syltburkar.

Kökshyllor

Ett bra sätt att komplettera överskåp eller helt ersätta överskåp är hyllor. Det skapar ett luftigt och klassikt utseende.

Varje projekt är unikt.
Kontakta oss gärna för att få hjälp med det du behöver.

Saarbetarviritning

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!